NVIDIA Sets Conference Call for First Quarter Financial Results

CFO Commentary to Be Provided in Writing Ahead of Call

FOR IMMEDIATE RELEASE:

SANTA CLARA, Calif.—April 29, 2010—NVIDIA (Nasdaq: NVDA) will host a conference call on Thursday, May 13, at 2p.m. Pacific Time (PT) to discuss its financial results for the first quarter of fiscal year 2011, ended May 2, 2010.

The company's prepared remarks will be followed by a question and answer session, which will be limited to questions from financial analysts and institutional investors.

Ahead of the call, NVIDIA will provide written commentary on its first quarter earnings from David White, chief financial officer and executive vice president. This material will be posted to www.nvidia.pl/ir immediately after the earnings press release is distributed at approximately 1:20 p.m. PT.

To listen to the conference call, dial (212) 231 2900; no password is required. The conference call will also be webcast live (in listen-only mode) at the following websites: www.nvidia.com and www.streetevents.com.

The press release announcing NVIDIA’s results will be distributed over a national wire service prior to the conference call and posted at the company’s website: www.nvidia.pl.

A replay of the conference call will be available until May 20, 2010, at (800) 633 8284 and (402) 977 9140, passcode: 21443084. The webcast will be recorded and available for replay until the company’s conference call to discuss its financial results for its second quarter fiscal 2011.

Firma NVIDIA (Nasdaq: NVDA) pokazała światu moc grafiki komputerowej w momencie wynalezienia procesora graficznego (GPU) w 1999 roku. Od tego czasu, firma konsekwentnie ustanawia nowe standardy w obliczeniach wizualnych dzięki zapierającej dech w piersiach interaktywnej grafice dostępnej w szeregu nowoczesnych urządzeń takich jak smartfony, notebooki czy stacje robocze. Dzięki gruntownej znajomości programowalnych procesorów graficznych, NVIDIA doprowadziła do wielu przełomowych osiągnięć w dziedzinie obliczeń równoległych. Osiągnięcia te sprawiły, iż obliczenia superkomputerowe stały się ekonomicznym i szeroko dostępnym rozwiązaniem. Firma może się poszczycić autorstwem ponad 1100 patentów w USA, głównie w projektowaniu i w badaniach, dziedzinach kluczowych dla obliczeń komputerowych nowej generacji. Więcej informacji znaleźć można pod adresem www.nvidia.pl.

© 2010 NVIDIA Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone. NVIDIA, logotyp NVIDIA, 3DVision są znakami towarowymi lub zarejestrowanymi znakami towarowymi NVIDIA Corporation w Stanach Zjednoczonych i pozostałych krajach. Inne nazwy firm i produktów mogą być znakami towarowymi ich prawnych właścicieli. Funkcjonalność, ceny, dostępność i specyfikacje mogą ulec zmianie bez powiadomienia.