Tegra

  • URZĄDZENIA Z UKŁADEM TEGRA
  • MOBILNE PROCESORY TEGRA
  • MOTORYZACJA
Recenzje
Divider

LG Swift 4X HD - a good alternative for high-end mainstream

"Można powiedzieć, że Google i ASUS wykonały świetną robotę."

"Testy syntetyczne podpowiadają, że Nexus 7 nie powinien mieć problemów z jakąkolwiek grą i rzeczywiście tak jest."

— PurePC.pl, 05.12.2012

 
Stuff

Competiton for iPad: ASUS Transformer Pad Infinity

"Tegra 3 pozwala ci grać w wymagające gry I obslugiwać zaawansowane apliakcje."

— Stuff, 26.10.2012

 

NEXUS 7 - Tablet that can takeover the market

"To imponujące parametry w tej klasie sprzętu, choć nie jest to najwydajniejsza mutacja Tegry 3, jak pokazały testy Nexus 7 nie ma żadnych problemów z dynamicznymi grami 3D, sprawdza się tutaj wyśmienicie."

"Tegra 3 zapewnia dobrą wydajność, w końcu cokolwiek by o niej mówić, jest jednym z najwydajniejszych układów. Dodatkowo zapewnia fajne efekty uprzyjemniające grę."

— HD opinie, 07.10.2012

 

LG Swift 4X HD - a good alternative for high-end mainstream

"Tegra 3 zapewnia dobrą wydajność, w końcu cokolwiek by o niej mówić, jest jednym z najwydajniejszych układów. Dodatkowo zapewnia fajne efekty uprzyjemniające grę."

— Komorkomania, 07.09.2012

 

ASUS Infinity 700 - test, price, review

„Jesteśmy przekonani, że jest to obecnie najlepszy androidowy tablet jaki można kupić.”

— Benchmark.pl, 16.07.2012

 

All you need to know about Tegra 3 processor

„Procesor NVIDIA Tegra 3 można wyobrazić sobie jako pudełko pełne skarbów. Są w nim cztery potężne rdzenie główne, jeden pomocniczy oszczędzający energię, technologia DirectTouch mająca wpływ na przyjemność korzystania z ekranu dotykowego, układ graficzny GeForce umożliwiający rozrywkę w stereoskopowym 3D i przede wszystkim ogromny potencjał.”

— Tabletowo.pl, 13.07.2012

 

HTC One X - one week with the first quad-core smartphone on the market

„Dochodzimy do momentu, w którym nie sposób nie napisać o procesorze Tegra 3, będącym flagowym produktem NVIDII w tym segmencie rynku. To pierwszy czterordzeniowy procesor przeznaczony do urządzeń mobilnych. Pierwsze wrażenie to doskonała płynność animacji interfejsu. Przycinanie, do którego zdążyli przyzwyczaić się użytkownicy starszych i budżetowych smartfonów po prostu nie ma tu miejsca.”

— Technowinki.Onet.pl, 12.04.2012

 

24 godziny z HTC One X

„HTC One X to najgorętszy telefon ostatnich miesięcy (a właściwie tygodni) i wszystko wskazuje na to, że numerem jeden będzie jeszcze przez długi czas.”

„HTC One X wyposażony został w procesor NVIDIA Tegra 3, co gwarantuje wysoką moc, a więc szybkość, dobrą grafikę 3D i ogólne zadowolenie użytkownika.”

— Mobility, 04.04.2012

 

HTC One X to najciekawszy smartfon w ofercie firmy

„Czterordzeniowy procesor Tegra 3 w środku sprawia, że aplikacje ładują się w okamgnieniu i be problemu radzi sobie z wielozadaniowością.”

— Gizmodo, 27.02.2012

 
Benchmark

Samsung Galaxy R i9103 - cena, recenzja i opinie

"Samsung Galaxy R działa przy wykorzystaniu niezmiernie popularnego procesora NVIDIA Tegra 2, który występuje w tylu różnych urządzeniach, że śmiało można napisać, że jest obecnie jednym z najlepiej przetestowanych chipów mobilnych na świecie. [...] Smartfon zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Wyróżnił się nie tylko wytrzymałą baterią znaną również z modelu Galaxy S 2, która pozwala na prowadzenie rozmów telefonicznych nawet przez 9 godzin oraz potrafi zapewnić działanie przez około 3 dni. Tak naprawdę trudno znaleźć słabe strony tego modelu."

— Benchmark, 13.09.2011

 
 
Informacje o produkcie

Przegląd produktów Tegra
Cechy układu Tegra
Urządzenia z układem Tegra
Superukład Tegra (procesory Tegra)

Showcase TegraZone

Tegra Zone
Najlepsze gry dla systemu Android
Pobierz aplikację Tegra Zone
Strefa programistów Tegra

Procesory Tegra

Tegra X1
Tegra K1
Tegra 4
Tegra 3
Tegra 2
Publikacje i raporty na
temat układów Tegra

Powiązane produkty

Motoryzacja
Zintegrowane systemy
komputerowe

NVIDIA Jetson TK1

Znajdź nas Online

NVIDIA Blog Blog NVIDIA

Facebook Facebook

Twitter Twitter

Twitch Twitch

YouTube YouTube